Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Date administrator site

Site-ul dualcomp.ro este administrat de S.C. DUAL Computers SRL, sediu in Str.Dezrobirii nr.146B, sector 6, BUCURESTI, CUI RO9081394, J40/228/1997, capital social 200 lei, numit in continuare “vanzator”.

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului dualcomp.ro, logarea si accesul la serviciile oferite reprezinta un accept din partea cumparatorului al termenilor si conditiilor de mai jos.
Vanzatorul isi rezerva dreptul  de a actualiza sau revizui sectiunea Termeni si Conditii in orice moment, fara o notificare prealabila.

3. Drepturile de proprietate intelectuala si industriala

Continutul site-ului (informatiile publicate, imaginile, bannerele, siglele, denumirile produselor, textul, grafica DTP) nu poate fi transmis, publicat, copiat prin nicio metoda fara acordul scris al S.C. DUAL Computers S.R.L. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor se poate sesiza la adresa .

4. Contractul de vanzare cumparare

Din momentul plasarii unei comenzi, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata, prin telefon si/sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la plasarea comenzii sau a emiterii confirmarii de primire a comenzii.
Dupa plasarea comenzii, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar, in cazul unei plati in avans, acesta va primi inapoi banii incasati, in termen de 2 zile lucratoare.

5. Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, acordul acestuia nefiind necesar.

6. Responsabilitatile partilor

Vanzatorul face toate eforturile pentru a furniza informatii cat mai complete si corecte despre produsele puse in vanzare.
Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare ale preturilor, imaginilor sau caracteristicilor produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda. Vanzatorul poate anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri: produsul nu se afla in stoc, pretul afisat este eronat, datele de facturare sau livrare sunt incomplete sau incorecte.

7. Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe dualcomp.ro se livreaza prin curier rapid sau se pot ridica din sediul societatii. Termenul de livrare este 24 ore, el putand fi depasit totusi in anumite perioade (sarbatori legale, conditii meteo, etc). La valori ale comenzii peste 500 lei, transportul este oferit gratuit. Sub 500 lei, costul expeditiei este de 25 lei, taxa fixa. Oferta este valabila pe teritoriul Romaniei, doar in orasele unde curierul are sediu/depozit/hub si nu taxeaza kilometri suplimentari.

8. Transferul proprietatii produselor

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului si dupa semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate din sediul vanzatorului.

9. Garantii

Toate produsele sunt insotite de factura si sigilii de garantie, cu cod de bare valid. Certificatele de garantie se tiparesc si insotesc produsele sau se emit electronic si se trimit pe email cumparatorului. Lipsa sau distrugerea sigiliului de garantie de pe produs duce la pierderea garantiei.Termenele de garantie pot fi de 6, 12, 24, 36 luni, in functie de natura produsului sau fabricant.
Cumparatorului i se garanteaza faptul ca, în cazul defectarii în conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz, la sediul vanzatorului.

10. Returnarea produselor

In cazul comenzilor de la distanta, Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunte la un serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, portivit OUG 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau de renuntare la un serviciu expira in termen de 14 zile de la finalizarea intrarii in posesie a produsului complet.

Produsele uzate, zgariate, deteriorate pot beneficia de dreptul de returnare, dar vanzatorul poate stabili si percepe o taxa suplimentara între 0 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de deteriorare a formei initiale a produsului, a lipsei accesoriilor sau a ambalajelor.

Costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator, produsul ce se doreste a se returna trebuie sa ajunga la sediul Dual Computers SRL. In cazul in care produsul a avut transport gratuit, se va retine o valoare cuprinsa intre 15 lei si 45 lei, in funcie de costul mediu de transport prin curier la greutatea respectiva si la locatia la care a fost livrat produsul. Durata de procesare a returului dureaza maxim 7 zile lucratoare si se finaliveaza cu un Proces Verbal de Retur si o factura. Returnarea contravalorii se va face prin transfer bancar in contul pe care cumparatorul il va specifica in scris.

In cazul comenzilor ridicate din sediul nostru produsele nu se pot returna.

11. Protectia datelor personale

Informatiile furnizate  de catre cumparator sunt necesare in vederea facturarii si livrarii produselor, a emiterii certificatelor de garantie si in scopuri de marketing. Conform legilor nr.677/2001 si 506/2004 S.C. DUAL Computers S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele personale ale clientilor. Datele colectate de la clienti nu vor fi cedate/vandute/furnizate unei terte parti. Comunicatia cu serverele dualcomp.ro se face securizat.

12. Litigii

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate amiabil intre vanzator si cumparator, in caz contrar, partile putandu-se adresa instantei de judecata competente din Municipiul Bucuresti.

13. Forta majora

Forta majora exonereaza de raspundere partile in cazul neexecutarii partiale sau totale a obligatiilor asumate prin prezentul contract. Prin forta majora se intelege un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, aparut dupa incheierea contractului si care impiedica partile sa execute total sau partial obligatiile asumate.
Partea care invoca forta majora are obligatia sa o aduca la cunostinta celeilalte parti, in scris, in maximum 15 zile de la aparitie.
.